top of page

Tento týden jsme odstartovali další část naší spolupráce s The World Bank v Chorvatsku

🇭🇷 Pro tamní Ministarstvo znanosti i obrazovanja | Ministry of Science and Education jsme v loňském roce připravovali vstupy k vytvoření efektivních programů na podporu aplikovaného výzkumu a transferu technologií. Díky práci na Národních směrnicích pro transfer technologií, které Ministerstvo loni vydalo, jsme měli možnost proniknout hlouběji do místního inovačního ekosystému. Teď tuto znalost využíváme i v sérii workshopů pro Centra Transferu Technologií (TTOs), kde prezentujeme naše zkušenosti z Česka.


💪 V úterý jsme ve Step Ri - Science and Technology Park of the University of Rijeka mluvili hlavně o výzvách, příležitostech a ukazovali #BestPractice třeba ze SENZOMATIC, PSP Technologies Tomas Slavik, Ústav přístrojové techniky AV ČR, v.v.i. nebo projektů komercializace Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).


👉 Budeme pokračovat dalšími workshopy, zájem vzbudily zejména témata #Oceňování, #AnalýzaTrhu, #BusinessValidace a #NegotiationWithBusiness. Jedním z výstupů workshopu je mimo jiné i to, že chorvatská TTO chtějí vytvořit národní síť TTOs.


🤝 Včera jsme se potkali s Todor Milchevski a diskutovali spolu detaily Technology Scouting Programu, který budeme společně startovat v blízké době a který je založen na našem Skautingu technologií.






WB Guidelines by UNICO
.pdf
Stáhnout PDF • 1.22MB

Image by El Guseinov
bottom of page